dilluns, 3 de desembre del 2012

Dragonlance

Una sèrie de llibres creada per Margaret Weis & Tracy Hickman, autors d'altres mons de fantasia com La Espada de Joram i El ciclo de la puerta de la muerte entre d'altres.

 Il.lustració de varis personatges de la Saga

La Saga Dragonlance està basada en el joc de Rol de Dungeons & Dragons i consta actualment d'uns 168 llibres, dels quals actualment estic en possessió dels 80 primers.

 
Il.lustració d'alguns dels personatges principals de la saga

Aquesta setmana he tornat a agafar la saga de 4 llibres sobre Raistlin - La Forja de un Túnica Negra
Deu ser la 5 vegada que rellegeixo la història del gran Mag d'Ansalon.

 Raistlin Majere

El primer volum de La Forja de un Túnica Negra es titula "El aprendiz de Mago", i explica la història d'un Raistlin Majere de 6 anys que coneix un arximag (Antimodes) que l'inscriu en una escola de bruixeria.
Allà l'atormentat nen comença a descobrir els seus dots per la màgia, i tot i que en Raist no ho sap, desde la Torre de la Alta Bruixeria, els mags vigilen en secret, perque uns núvols de tempesta s'endevinen en l'horitzó de Krynn.

 
Margaret Weis coautora amb Tracy Hickman de "Las Crónicas y Leyendas de la Dragonlance" (els quals recomano), torna a agafar la ploma per escriure sobre el seu personatge preferit, Raistlin Majere, y ens explica la història de com es va forjar l'ànima del mag a la Torre de Wayreth.

 Raistlin amb la Túnica Vermella

A mesura que vagi rellegint els llibres aniré penjant petits resums de cada volum, espero haver despertat records d'antics lectors i lectores, i amb sort la curiositat d'algun futur lector d'una de les millors col.leccions de fantasia èpica que s'han escrit mai.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada