dissabte, 29 d’agost del 2015

"The Story of Kullervo" de J.R.R. Tolkien

Després de tants anys rellegint les obres del Mestre Tolkien es reedita per fi la seva primera obra "The Story of Kullervo".

Va ser el primer intent de Tolkien d'escriure una novela de fantasia  bastants anys abans de la fantàstica saga del Senyor dels Anells, de fet la va escriure quan encara era un estudiant (ja apuntava maneres).


"The Story of Kullervo" està inspirada en un poema èpic finlandès del segle XVIII, però no us espanteu ni deixeu de llegir abans d'hora que enllaça amb el món que tots coneixem, ja que està ambientada en la Primera Edat de la Terra Mitjana.

"The Story of Kullervo" es va publicar per primera vegada al diari acadèmic Tolkien Studies.

Sinopsis del llibre: "Educat a la llar del mag obscur Untamo, que va assassinar al seu pare, segrestar a la seva mare i va intentar matar-lo tres vegades quan era petit. Kullervo és viu gràcies a l'amor de la seva germana bessona Wanona, i protegit per els poders màgics del seu gos negre Musti. Quant Kullervo és venut com a esclau jura venjança contra el mag, però encara ha d'aprendre que fins i tot amb la venjança no hi ha escapatoria del destí més cruel."

El llibre s'ha publicat el 27 d'agost de 2015 al Regne Unit i consta de 192 pàgines, esperem que no ens facin esperar gaire per llegir-lo en català, o si més no en castellà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada