dilluns, 7 de setembre del 2015

Margaret Weis i Tracy Hickman

Avui us vull parlar de la fantàstica Margaret Weis i el genial Tracy Hickman, dos autors increiblement importants dins del gènere literari de la fantasia èpica.
Són els creadors de la inmillorable saga Dragonlance, una col.lecció increible que recomano a tothom.



S'ha de dir que tot i la magnitud de la saga Dragonlance han realitzat altres treballs molt interessants dins del mateix gènere. Com ara la fabulosa saga de quatre llibres "La Espada de Joram", o "El Ciclo de la Puerta de la Muerte" que està dividida en set llibres, i no ens podem oblidar de la trilogia "La Rosa del Profeta", entre molts altres treballs.

Aquesta col·lecció em va impactar molt quan la vaig llegir per primera vegada fa vint anys.

La història de com va començar l'associació d'aquest dos escriptors és ben curiosa.
En Tracy Hickman va anar a una entrevista de feina acompanyat de la seva germana Laura, i en el viatge en cotxe els dos germans ja començaven a fer un esboç verbal del món de la Dragonlance. Però va ser a l'entrevista on va conèixer la seva futura companya d'escriptura Margaret Weis.
En Tracy i la Margaret van quedar amb un grup d'associats per a jugar una partida al genial i inigualable Dungeons & Dragons, i van ser les aventures transcorregudes durant aquesta partida les que van inspirar als dos genis a crear la primera novela de la Dragonlance, El Retorno de los Dragones.


La col.lecció de la Dragonlance va crèixer tant que van acabar col·laborant varis escriptors i escriptores en moltes de les desenes de noveles de les que consta la saga.
L'acció dels llibres es desenvolupa al món de Krynn, la majoria al continent d'Ansalon. Un món ple de màgia, criatures de tot tipus i aventures trepidants.
Acabes coneixent als personatges com el palmell de la teva mà i al haver-hi molts llibres relacionats directa o indirectament entre ells, fa que sigui una saga increiblement adictiva.

Així que si encara no coneixeu els llibres d'aquests dos grans autors no us ho penseu més i correu a la biblioteca.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada