dijous, 4 d’octubre de 2012

Espaguetis a les Fines Herbes

Ingredients:

-Mig quilo de spaguetis 
-6 Tomaquets madur
-2 Cebes
-50 grams de formatge ratllat
-Orenga
-Fonoll
-Oli
-Sal

Fins aqui la recepta original, tot i que jo personalment també hi afegeixo romaní, farigola i julivert.

 Posem a bullir els espaguetis amb una mica d'oli i sal durant uns 20 minuts, passat el temps s'escorren i es passen per aigua freda.

Per un altra banda agafem els tomàquets, les cebes i les herbes que hi volguem posar i es tritura bé.

Un cop ben triturat ho passem pel passa-purés i ho afegim a la pasta. Per acabar hi posem una mica de formatge ratllat i ja ho tenim. Un plat boníssim, fàcil i vegetarià.

Fins aqui la primera recepta del blog, poc a poc n'aniré penjant més!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada